Bestelwagen REKO SERVICE

Wie zijn wij

Voor advies bij verbouwing, renovatie, afbouw kunt u een beroep op ons doen.
Ook voor levering en plaatsing van zonwering en raamdecoratie knapt
REKO Service knapt het graag voor u op.

Wij hebben al 25 jaar ervaring in vele werkzaamheden in en aan woningen en utiliteitsbouw.
Vanaf 2018 hebben wij ons takenpakket beperkt tot het leveren en plaatsen van zonwering en raamdecoratie.

Service is onze kwaliteit. Wij denken graag met u mee en leveren gegarandeerd maatwerk. Alles moet staan als een huis; dat vindt u ook terug in ons logo.
Kleurrijk gefundeerd.

 


Duurzaam & milieuvriendelijk

Onze zonweringprodukten bieden een optimale bescherming tegen fel binnenvallend zonlicht, waardoor de temperatuur in uw huis aangenaam laag blijft. Daarbij voorkomt de zonwering dat uw kostbare interieur door het zonlicht verkleurt. Dankzij solide constructies en het gebruik van hoogwaardige materialen hebben al onze produkten een grote mate van stabiliteit en duurzaamheid.

 

De kunst van zuinig wonen

Een woning die van alle gemakken is voorzien maar niet of nauwelijks energie verbruikt? U zult denken dat het onmogelijk is, maar niets is minder waar. Door het toepassen van duurzame energiesystemen is het tegenwoordig mogelijk een woning geheel energieneutraal te maken.
Het geheim van een energiezuinige woning zit hem in een optimaal gebruik van materiaal en installaties. Een zonwering of rolluik helpt u daarbij. Onze leveranciers zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en assembleren van vakkundige, betaalbare zonwering & rolluiken waarbij veel aandacht is voor duurzame materialen.

 

Milieuvriendelijk wonen

Energiezuinig wonen zorgt voor een constante, aangename temperatuur in huis. In tegenstelling tot airconditioning heeft zonwering een gunstig effect voor mensen met luchtwegproblemen of allergieën. Onze zonwering & rolluiken zijn behalve goed voor de mens, ook goed voor het milieu. Dat begint al bij de assemblage, door het toepassen van milieuvriendelijke materialen.

 

Besparen

De investering in een zonwering of rolluik kunt u op termijn meer dan terugverdienen. Door het lage energieverbruik bespaart u flink op uw maandelijkse woonlasten.

 

 

Enkele van onze tevreden klanten

Gaat u ook met ons in zee?